طريقة عمل شوربة الشوفان


المقداير:

- بصلة
- طماطماية
- جزرة
- لتر ماء
- 8 ملاعق شوفان


طريقة التحضير:

نقطع البصل والجزر قطع صغنونه.
- ناخد الطماطمايه ونبشرها.
بعدين ننقع الشوفان فى ماء دافئ
- نضع 8 ملاعق الشوفان مع نص كوب ماء دافئ
- نضع البصل ونشوحه داخل حلة لمدة دقيقتين بدون زيت.
- نضع الجزر على البصل ونشوحه في الحلة.
عدين تقلبي عليهم الطماطم بعد تبليل البصل والجزر.
نقلبهم كويس جدا وبعدين نحط الشوفان الى منقوع في الماء الدافئ.
بعدين نضع عليه لتر ماء ونقوم بتغطيته حتى ان يغلي.
- نقوم بتحريك المكونات ووضع التوابل والملح.
- نقوم بوضعه في الخلاط لتجهيزه .. ومن ثم تقديمه.

التعليقات
0 التعليقات

إرسال تعليق

تابعنا